Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1000g1270kcal216g0g45g0g
Voi 40% rasvaa 100g375kcal1.9g2g40.7g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g180g504kcal25.2g1.6g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6868g4703kcal504.4g73.6g261.4g29.8g
Valittu annoskoko3434g2352kcal252.2g36.8g130.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna1717g1176kcal126.1g18.4g65.4g7.5g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585