Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha167g212kcal36g0g7.5g0g
Voi 40% rasvaa 17g63kcal0.3g0.3g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g30g84kcal4.2g0.3g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g783kcal84g12.2g43.6g5g
Valittu annoskoko572g392kcal42g6.1g21.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna286g196kcal21g3.1g10.9g1.3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585