Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha250g318kcal54g0g11.3g0g
Voi 40% rasvaa 25g94kcal0.5g0.5g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g45g126kcal6.3g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1717g1176kcal126.2g18.4g65.6g7.4g
Valittu annoskoko859g588kcal63.1g9.2g32.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna429g294kcal31.6g4.6g16.4g1.9g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585