Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska639g486kcal110.5g0g4.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl75g541kcal0g0.2g60.1g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 113g77kcal0.3g0.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)150g120kcal1.5g6.8g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g2869kcal227.2g29.6g191.6g0.8g
Valittu annoskoko1110g1434kcal113.6g14.8g95.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna555g717kcal56.8g7.4g47.9g0.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888