Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska107g81kcal18.4g0g0.7g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl13g90kcal0g0g10g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)25g20kcal0.3g1.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g478kcal38g4.8g32g0.2g
Valittu annoskoko185g239kcal19g2.4g16g0.1g
Annoskoko puolitettuna93g120kcal9.5g1.2g8g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.3g1.3g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888