Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska1065g809kcal184.2g0g7.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl125g902kcal0g0.3g100.2g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g51kcal2.1g11.9g0.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 188g129kcal0.6g1.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)251g200kcal2.5g11.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g4781kcal378.8g49.2g319.2g1.2g
Valittu annoskoko1850g2391kcal189.4g24.6g159.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna925g1195kcal94.7g12.3g79.8g0.3g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888