Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska213g162kcal36.8g0g1.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl25g180kcal0g0.1g20g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 38g26kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)50g40kcal0.5g2.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g956kcal75.6g10g63.8g0.2g
Valittu annoskoko370g478kcal37.8g5g31.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna185g239kcal18.9g2.5g16g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.4g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888