Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska426g324kcal73.7g0g3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl50g361kcal0g0.1g40.1g0g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 75g52kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)100g80kcal1g4.5g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1912kcal151.6g19.8g127.8g0.6g
Valittu annoskoko740g956kcal75.8g9.9g63.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna370g478kcal37.9g5g32g0.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888