Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska532g405kcal92.1g0g3.7g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl63g451kcal0g0.1g50.1g0g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g5.9g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 94g64kcal0.3g0.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)125g100kcal1.3g5.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g2391kcal189.6g24.4g159.6g0.6g
Valittu annoskoko925g1195kcal94.8g12.2g79.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna463g598kcal47.4g6.1g39.9g0.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888