Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2094g2723kcal439.8g0g104.7g0g
Lanttu1571g393kcal15.7g72.3g4.7g28.3g
Peruna, keskikokoinen 60g3560g2136kcal53.4g462.8g3.6g32g
Porkkana 1990g650kcal12.3g110.6g4g50.7g
Sipuli 524g158kcal6.5g25.1g1g8.9g
Oliiviöljy 262g2315kcal0g0g261.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16750kcal1055.4g1341.6g759.6g239.8g
Valittu annoskoko10000g8375kcal527.7g670.8g379.8g119.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4188kcal263.9g335.4g189.9g60g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319