Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g600g780kcal126g0g30g0g
Lanttu450g113kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1020g612kcal15.3g132.6g1g9.2g
Porkkana 570g186kcal3.5g31.7g1.1g14.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5730g4799kcal302.4g384.4g217.6g68.6g
Valittu annoskoko2865g2399kcal151.2g192.2g108.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna1433g1200kcal75.6g96.1g54.4g17.2g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319