Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g800g1040kcal168g0g40g0g
Lanttu600g150kcal6g27.6g1.8g10.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1360g816kcal20.4g176.8g1.4g12.2g
Porkkana 760g248kcal4.7g42.3g1.5g19.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g6398kcal403.2g512.6g290.2g91.6g
Valittu annoskoko3820g3199kcal201.6g256.3g145.1g45.8g
Annoskoko puolitettuna1910g1600kcal100.8g128.2g72.6g22.9g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319