Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g100g130kcal21g0g5g0g
Lanttu75g19kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g170g102kcal2.5g22.1g0.2g1.5g
Porkkana 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g800kcal50.4g64.2g36.2g11.4g
Valittu annoskoko478g400kcal25.2g32.1g18.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna239g200kcal12.6g16.1g9.1g2.9g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319