Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1000g1300kcal210g0g50g0g
Lanttu750g188kcal7.5g34.5g2.3g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g1700g1020kcal25.5g221g1.7g15.3g
Porkkana 950g311kcal5.9g52.8g1.9g24.2g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Oliiviöljy 125g1105kcal0g0g125g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9550g7998kcal504g640.6g362.8g114.4g
Valittu annoskoko4775g3999kcal252g320.3g181.4g57.2g
Annoskoko puolitettuna2388g2000kcal126g160.2g90.7g28.6g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319