Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1047g1361kcal219.9g0g52.4g0g
Lanttu785g196kcal7.9g36.1g2.4g14.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1780g1068kcal26.7g231.4g1.8g16g
Porkkana 995g325kcal6.2g55.3g2g25.4g
Sipuli 262g79kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Oliiviöljy 131g1158kcal0g0g130.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8375kcal528g670.8g380g120g
Valittu annoskoko5000g4188kcal264g335.4g190g60g
Annoskoko puolitettuna2500g2094kcal132g167.7g95g30g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319