Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1200g1560kcal252g0g60g0g
Lanttu900g225kcal9g41.4g2.7g16.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2040g1224kcal30.6g265.2g2g18.4g
Porkkana 1140g373kcal7.1g63.4g2.3g29.1g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11460g9598kcal604.8g768.8g435.2g137.6g
Valittu annoskoko5730g4799kcal302.4g384.4g217.6g68.8g
Annoskoko puolitettuna2865g2400kcal151.2g192.2g108.8g34.4g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319