Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1600g2080kcal336g0g80g0g
Lanttu1200g300kcal12g55.2g3.6g21.6g
Peruna, keskikokoinen 60g2720g1632kcal40.8g353.6g2.7g24.5g
Porkkana 1520g497kcal9.4g84.5g3g38.8g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Oliiviöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g12797kcal806.4g1025g580.2g183.4g
Valittu annoskoko7640g6399kcal403.2g512.5g290.1g91.7g
Annoskoko puolitettuna3820g3199kcal201.6g256.3g145.1g45.9g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319