Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g200g260kcal42g0g10g0g
Lanttu150g38kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g340g204kcal5.1g44.2g0.3g3.1g
Porkkana 190g62kcal1.2g10.6g0.4g4.8g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g1600kcal100.8g128.2g72.6g22.8g
Valittu annoskoko955g800kcal50.4g64.1g36.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna478g400kcal25.2g32.1g18.2g5.7g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319