Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2000g2600kcal420g0g100g0g
Lanttu1500g375kcal15g69g4.5g27g
Peruna, keskikokoinen 60g3400g2040kcal51g442g3.4g30.6g
Porkkana 1900g621kcal11.8g105.6g3.8g48.5g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Oliiviöljy 250g2211kcal0g0g250g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19100g15996kcal1008g1281.2g725.4g229.2g
Valittu annoskoko9550g7998kcal504g640.6g362.7g114.6g
Annoskoko puolitettuna4775g3999kcal252g320.3g181.4g57.3g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319