Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g62g208kcal13.6g0.2g17.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)100g66kcal15g0g0.7g0g
Sipuli, kokonainen 50g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.4g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 400g310kcal6.7g64.1g0.8g4g
Lohi250g415kcal41.8g0g27.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2264kcal168.4g161.8g101g8.8g
Valittu annoskoko1062g1132kcal84.2g80.9g50.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna531g566kcal42.1g40.5g25.3g2.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274