Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g93g312kcal20.5g0.3g26g0g
Katkarapu pienet (pirkka)150g99kcal22.5g0g1.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g75g20kcal1g3.6g0.2g0.5g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 600g465kcal10.1g96.1g1.2g6g
Lohi375g623kcal62.6g0g41.3g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g300g180kcal9.6g21.3g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g3396kcal252.6g242.6g151.6g13g
Valittu annoskoko1593g1698kcal126.3g121.3g75.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna797g849kcal63.2g60.7g37.9g3.3g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274