Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g124g415kcal27.3g0.4g34.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)200g132kcal30g0g1.4g0g
Sipuli, kokonainen 50g100g27kcal1.3g4.8g0.2g0.7g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 800g619kcal13.4g128.2g1.6g8g
Lohi500g830kcal83.5g0g55g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g4528kcal336.6g323.6g201.8g17.4g
Valittu annoskoko2124g2264kcal168.3g161.8g100.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna1062g1132kcal84.2g80.9g50.5g4.4g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274