Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g16g52kcal3.4g0g4.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)25g17kcal3.8g0g0.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 100g77kcal1.7g16g0.2g1g
Lohi63g104kcal10.4g0g6.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g50g30kcal1.6g3.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g566kcal42.2g40.2g25.2g2.2g
Valittu annoskoko266g283kcal21.1g20.1g12.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna133g142kcal10.6g10.1g6.3g0.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274