Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g155g519kcal34.1g0.5g43.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)250g165kcal37.5g0g1.8g0g
Sipuli, kokonainen 50g125g34kcal1.6g6g0.3g0.9g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1000g774kcal16.8g160.2g2g10g
Lohi625g1038kcal104.4g0g68.8g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g500g300kcal16g35.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g5659kcal420.8g404.4g252.6g21.8g
Valittu annoskoko2655g2830kcal210.4g202.2g126.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna1328g1415kcal105.2g101.1g63.2g5.5g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274