Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g186g623kcal40.9g0.6g52.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)300g198kcal45g0g2.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g150g41kcal2g7.2g0.3g1.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1200g929kcal20.2g192.2g2.4g12g
Lohi750g1245kcal125.3g0g82.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g600g360kcal19.2g42.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g6791kcal505.2g485.2g302.8g26.2g
Valittu annoskoko3186g3396kcal252.6g242.6g151.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna1593g1698kcal126.3g121.3g75.7g6.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274