Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g217g727kcal47.7g0.7g60.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)350g231kcal52.5g0g2.5g0g
Sipuli, kokonainen 50g175g47kcal2.3g8.4g0.4g1.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1400g1084kcal23.5g224.3g2.8g14g
Lohi875g1453kcal146.1g0g96.3g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g700g420kcal22.4g49.7g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7434g7923kcal589g566.2g353.6g30.4g
Valittu annoskoko3717g3962kcal294.5g283.1g176.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna1859g1981kcal147.3g141.6g88.4g7.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274