Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g248g831kcal54.6g0.7g69.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)400g264kcal60g0g2.8g0g
Sipuli, kokonainen 50g200g54kcal2.6g9.6g0.4g1.4g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1600g1239kcal26.9g256.3g3.2g16g
Lohi1000g1660kcal167g0g110g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g9055kcal673.4g646.8g403.6g34.8g
Valittu annoskoko4248g4528kcal336.7g323.4g201.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna2124g2264kcal168.4g161.7g100.9g8.7g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274