Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g279g935kcal61.4g0.8g78.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)450g297kcal67.5g0g3.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g225g61kcal2.9g10.8g0.5g1.6g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1800g1394kcal30.2g288.4g3.6g18g
Lohi1125g1868kcal187.9g0g123.8g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g900g540kcal28.8g63.9g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9558g10187kcal757.4g727.8g454.4g39.2g
Valittu annoskoko4779g5094kcal378.7g363.9g227.2g19.6g
Annoskoko puolitettuna2390g2547kcal189.4g182g113.6g9.8g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274