Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g310g1039kcal68.2g0.9g86.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)500g330kcal75g0g3.5g0g
Sipuli, kokonainen 50g250g68kcal3.3g12g0.5g1.8g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 2000g1548kcal33.6g320.4g4g20g
Lohi1250g2075kcal208.8g0g137.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1000g600kcal32g71g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g11319kcal841.8g808.6g504.6g43.6g
Valittu annoskoko5310g5659kcal420.9g404.3g252.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna2655g2830kcal210.5g202.2g126.2g10.9g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274