Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g372g1246kcal81.8g1.1g104.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)600g396kcal90g0g4.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g300g81kcal3.9g14.4g0.6g2.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 2400g1858kcal40.3g384.5g4.8g24g
Lohi1500g2490kcal250.5g0g165g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1200g720kcal38.4g85.2g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g13583kcal1009.8g970.4g605.6g52.2g
Valittu annoskoko6372g6791kcal504.9g485.2g302.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna3186g3396kcal252.5g242.6g151.4g13.1g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274