Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
maanantai 21.01.2013

Töihin kiire. Treeneissä oli ihanaa! Yritän ehtiä illalla kertomaan tarkemmin! Tänään vaikeuksia kävellä: reidet ja pakarat huutaa!

Edit:
Niin siis eilinen PT-treeni: ainakin tein sopparin vuoden valmennuksesta, koska tämä oli nyt SITÄ JOTAIN, mitä tällä hetkellä etsin ja mihin haluan sitoutua - kunnollista 'piiskatreeniä' ja mahdollisuus kehittyä eteenpäin sen mukaan, mitkä ovat kroppani rajat ja miten hyvin itse sitoudun ohjeita noudattamaan. Tosi motivoivaa, koska on myös hieman vaikeaa. En ole koskaan tykännyt helpoista ratkaisuista ja 'lempeä tekniikka' saa mut vain ajan kanssa huijaamaan itseäni, parempi vaatia kunnolla :)

Se, mihin olin erityisen tyytyväinen, oli uusi kyykkäys- ja prässitekniikka. Kunnolla alas, mutta hitaasti. Ja olin varma, ettei mun polvet sitä kestä, nimenomaan polvethan on mun heikoin kohta. Oikeilla nikseillä kuitenkin, uskokaa tai älkää (en nimittäin itsekään meinannut uskoa), tämä tekniikka olikin polville lempeämpää kuin ylös jätettävät kyykyt. JEI! Ja tänään on sitten sekä etu- että takareidet ja pakarat huutaneet armoa aina rappusissa ja kävelyssä ylipäätään. Ihanaa!

Koska valmennus oli Tampereella, kävin takaisin tullessa Ideaparkissa (pystyin just ja just kävelemään :D ) ja ostin itselleni uudet salikengät: painitossut. Huomenna aion salille mennä sitten illalla kenkiä testaamaan :)

Joten joo, mä olen nyt ihan myyty uudelle PT:lleni! Fustraa vielä jäljellä n. 6 kertaa, sitten vaihtuu systeemit. Ja hei, olen ollut erittäin tyytyväinen myös fustraan ja siihen valmentajaani, mutta nyt vaan haluan löytää 'voimalliset rajani' kunnon salitreenin kanssa erityyppisellä harjoittelulla. Aika aikaa kutakin :)

Kävely, 5 km/h (kohtalaisen ripeä)45 minuuttia

1. Ansku48 sanoi...

Heh osaan kuvitella miten taaperrat duuniin :) !! Mutta se on tervettä kipua :) ! Mulla käsivarret huutaa kans armoa kun eilen hiukka nostelin painoja :) ! Mukavaa duunipäivää...meikä lähtee kans kohta...

maanantai 21.01.2013 klo 09:20

2. Haanis sanoi...

Auts! Mut se on kuitenkin ainakin minusta niin jotenkin hyvän fiiliksen antavaa tuskaa :)

maanantai 21.01.2013 klo 09:27

3. Mariza47 sanoi...

Hyvä treeni ollut kun lihaksissa tuntuu :)

maanantai 21.01.2013 klo 11:47

4. Pallomaha sanoi...

Kuulostaa hienolta. Erityisesti kiinnostaa toi kyykkäysjuttu ku mullaki noi polvet nimenomaan kyykkynmenoa arkoo vaikkeivat muuten arjessa onneks hirveesti vaivaa.

Niin ja mitä mä kuulen, kävit Tampereella!! Jos vielä tulet tännepäin, hihku toki jos vaan suinkin johkii väliin jää pieni kahvitteluhetki. Ois kiva vihdoin tavata! :D


maanantai 21.01.2013 klo 20:20

5. Haanis sanoi...

Kyl sä varmaan olet laitan huomenna kuvan ni voit todeta sellasen nähneesi luulisin.....
Polvi tykkäsi hyvää vesijuoksussa. Oisko että se aine levisi hyvin sinne toisaalta otin kyllä särkylääkettäkin.... Niin tai näin hyvältä taas tuntuu :D


maanantai 21.01.2013 klo 21:00

[ Katso ruokalista! ]

2115 kcalPeruskulutus
+182 kcalLiikunta
2297 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-988 kcalToteutunut vaje
1997 kcalTavoite
1309 kcalSyöty (Toteutunut)
-688 kcalTavoitteesta
27 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 20.01.2013

Tänään sit on SE päivä!!! Tapaan mun mahdollisen uuden PT:n!!! Ja oon pyytänyt itselleni 'piiskaustreenin'!!! Eilen levätty ja varmisteltu, että tänään jaksaisin ja hirmuisesti jännittää, silleen iloisesti. Oon aivan täpinöissäni :)

Eipä nyt paljon muuta ajatuksiin mahdukaan :D

Suloista sunnuntaita söpöset!

Punttisali1 tunti 9 minuuttia

1. Ansku48 sanoi...

Uuh ihanaaa!! Kerro sit kaikki kun tule ruudulle :) !! Toi on mahtijuttu! Kattelin eilen Juttaa ja kyllä ne vaan niin nopeesti laihtuu että mietin miten paino pysyy? Siin ohjelmassa voisivat näyttää mun mielestä vielä enemmän tota ruoka ja tankkauspuoltakin. Mutta näillä mennään!!

sunnuntai 20.01.2013 klo 10:12

2. Gofatgo43 sanoi...

Heips! Sullahan kiva päivä tiedossa :) mä ajattelin kanssa ryhtiliiikkeen tehdä et söisin terveellisesti :) näyttihän tuo vaaka pari kg enempi :( mukavaa treeniä :)

sunnuntai 20.01.2013 klo 11:14

3. Pallomaha sanoi...

Juu mielenkiinnolla odotetaan kokemuksia! :)

Mie kans oon ihmetelly, miten hyvin karkkilakko on menny. Ei ollenkaan niin vaikee ku mitä kuvittelin... eilenkin vanhempi tyttö söi karkkia tossa vieressä, ja ite tyydyin taas yhteen jäätelöön ja vanukkaaseen. Joo, tää mun karkkilakko koskee vaan karkkia. Joku vois pitää huijauksena, mutta mulle tää on iso juttu tämäkin, ku en oo ikinä eläissäni ennen karkkilakkoa pitäny. Sitäpaitti vanukkaat ja jäätelöt ei mulla aiheuta ylilyöntejä ja "hirveitä mässyjä". Enkä näe mitään syytä lakkoilla (ja sitä kautta harjoitella rajoittamista) semmosten suhteen, joissa kohtuus toimii muutekin. Luulen, että vaikein osuus on vasta edessä, se ku pitäis ottaa ne ekat karkit kohtuudella. :)

Mukavaa "piiskaushetkeä" sulle! :D :D


sunnuntai 20.01.2013 klo 11:20

4. Sepirott sanoi...

Mahtavia piiskaushetkiä sulle :) Toivottavasti on huippu hyvä pt :D Paljon tsemppiä ja muksaa sunnuntaita :D

sunnuntai 20.01.2013 klo 14:51

5. Mariza47 sanoi...

Jee, oma PT on aivan mahtavaa. Ja varmasti piiskaa sua tekemään enemmän kuin yksin tekisit!

Kerro sit meille millainen hän oli!


sunnuntai 20.01.2013 klo 15:51

[ Katso ruokalista! ]

2118 kcalPeruskulutus
+520 kcalLiikunta
2638 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1127 kcalToteutunut vaje
2338 kcalTavoite
1511 kcalSyöty (Toteutunut)
-827 kcalTavoitteesta
25 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 19.01.2013

Eilen kävin kokeilemassa uutta salia, kun siellä olis a) infrapunasauna ja b) sellainen tärinälaite, mitä kumpaakaan ei oo nykysalissani. Kokeilin molempia eilen treenin ohessa, ja ne oli ihan mielenkiintoisia. Mutta sali ei ollut ollenkaan samaa tasoa kuin nykyiseni ja kk-hinta olisi sama. Summa summarum: en vaihda.

Mutta nyt olen miettinyt, että pitäisikö ottaa kk-kortti molempiin, missä taas ei ole mitään järkeä :) mutta jos kävisi kerta viikkoon siellä infrapuna-tärinä-salissa ja sitten muuten vanhalla salillani. Kertakäynti sinne saunaan erikseen maksaa 12 euroa nimittäin. Tai sitten unohdan koko saunan :) Pitää vähän miettiä. Mulla on nyt kk aikaa, sillä sain kk lahjakortin sinne salille testailuun.

Mä olen niin NIIN niin innoissani tästä superdieetistä, ettei oo tosikaan! Eihän tää paino oo hirveästi vielä pudonnut, mutta tuntuu, että tiivistymistä on tapahtunut, joten kai se pudonnut aines on sitten ihan läskiä. Ja toinen juttu, mistä oon vielä enemmän innoissani, on se, että MULLA ON HUOMENNA UUDEN PT:N KANSSA TREENIT!!!! Siis ei mulla nyt ole varattu kuin yksi kerta, mutta olen jo alustavasti sopinut, että hän alkaisi PT:ksi mulle. On Fitfarmin kouluttama, joten luotan tasoon.

Olen nimittäin päättänyt, että tämä vuosi on pyhitetty keholleni :D :D :D . Ja katson, mihin pääsen, kun treenaan rankasti ja syön oikein. Toki siis jatkuu ensi vuonnakin, mutta nyt oikein erityisesti panostan tähän, ties vaikka veisi mennessään.

No näillä miettein...piti lähteä aamuaerobiselle, mutta tuolla ei voi liikkua, kun pakkasta on -29.2 astetta...ajattelin sitten, että salille crossailemaan, mutta en taida uskaltaa autoakaan käynnistää. Katotaan, josko se illemmaksi helpottais tuo pakkanen.

Leppoisaa lauantaita!

Sauvakävely, 6 km/h47 minuuttia

1. Mariza47 sanoi...

Samoissa pakkaslukemissa täälläkin mennään, mutta eiköhän se iltapäiväksi lauhdu.

Koirakaan ei lenkille pyydä kun pissalla ollessa huomas kuinka kylmä siellä on :D

Hyvä päätös, pyhittää vuosi hyvälle ololle ja omalle kropalle. Samaa voi jatkaa loppuelämän :)


lauantai 19.01.2013 klo 09:04

2. Mallapuh sanoi...

Kävellen munkin piti lähteä salille, mutta taidan mennä bussilla, en viitsi kans rääkätä autoa. Alotan uudestaan tänään superdieetin, ihan alusta. Sekotti tuo kuntoutusjakso ja haluan nähdä mitä ne tulokset on, kun vedän läpi kaikki viikot piiruntarkasti. Noudatax ihan täsmälleen ohjeita?

lauantai 19.01.2013 klo 09:18

3. Mallapuh sanoi...

Ja hyvä hyvä, mulla kans tämä vuosi on nyt se vuosi, jolloin tämä paketti muuttaa muotoaan ja mä oikeesti onnistun.

lauantai 19.01.2013 klo 09:19

4. Ansku48 sanoi...

Täällä kans karmiva pakkanen, turja kuvitella lähtevänsä mihinkään. Mutta iltapäiväksi lupailivat jo "hellettä" :) Ihanaa kun olet niin innoissasi :) !! Mulla ei ole kans paino laskenu mutta on pienempi olo. Kaipa tuo salitreeni sitä sitten tekee. Mä en orjallisesti noudata mitään teen sen mikä hyvältä tuntuu ja mihin aika riittää :) ! Ja hei kiitos ohjeesta sain sen heian toimimaan :) !!

lauantai 19.01.2013 klo 10:11

[ Katso ruokalista! ]

2117 kcalPeruskulutus
+337 kcalLiikunta
2454 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1087 kcalToteutunut vaje
2154 kcalTavoite
1367 kcalSyöty (Toteutunut)
-787 kcalTavoitteesta
35 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 18.01.2013

Punttisali1 tunti

1. Ansku48 sanoi...

Kiitos sain toimimaan :) ! Mukavaa pakkaspäivää :) !!

perjantai 18.01.2013 klo 09:18

[ Katso ruokalista! ]

2123 kcalPeruskulutus
+553 kcalLiikunta
2676 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1037 kcalToteutunut vaje
2376 kcalTavoite
1639 kcalSyöty (Toteutunut)
-737 kcalTavoitteesta
29 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 17.01.2013

Kyllä meinaa paino taas jumittaa, vaikka ohjeita on noudatettu 100%:sesti. Onneks tänään vähän nytkähti alaspäin. Vaikuttanee kyllä sekin, että noi salitreenit on aika paljon raskaampia kuin mun liikkuminen viime aikoina muuten... :)

Tänään onneksi vapaailta ja vain normaali työpäivä. Eilinen oli mahdotonta juoksemista, vielä enemmän säätöä kuin tiistaina. No, huomenna onkin jo perjantai (ja BL punnituspäivä...näillä painoilla - APUA!).

Topakkaa torstaita!

1. Mariza47 sanoi...

Punnitusta m'kin kauhulla odotan, pääsenko nollatulokseen vai jääkö plussaa! Pieni tasainen pudotus olis mukavampaa ku tää systeemi, ett ensin putoo huomasti ja sit sitä alkaa tulla takas :( .
Nautihan vapaasta illasta!


torstai 17.01.2013 klo 07:45

2. Valpukka sanoi...

Katoitko eilen Raimon tarinan? Oli aika sisukas ukko ja hienoja tuloksia sai aikaiseksi! Harmi, että hänelle tuli selkävaivoja lopussa, muuten olisi varmasti päässyt kaksi numeroiseen lukuun loppupunnituksessa.
Tsemppiä!


torstai 17.01.2013 klo 09:23

3. Ansku48 sanoi...

Mukavaa päivää ja ulkona ihana ilma :) ! Täällä kans nukkupäivä mutta jotain liikuntaa on harrastettava :) ! Mulla kans paino junnaa vaikka oon ollu aikas tiukkana, mutta EI LANNISTUTA!!!!

torstai 17.01.2013 klo 13:03

4. Haanis sanoi...

Sinä se nyt jo entuudestaan tiiät että välillä jumii ja sit saattaa kerralla rysähtää enempikin alaspäin joten malta, malta. Tsemppiä!

torstai 17.01.2013 klo 13:09

5. Ansku48 sanoi...

Moiks, hei miten mä saan facebookiin näkyviin noi heiaheiassa merkatut liikunnat? Ei onnistu mitenkään.....

torstai 17.01.2013 klo 18:43

6. Valpukka sanoi...

Joo se on kyllä epäreilua, miten helposti miehiltä lähtee aluksi paino putoamaan. Minunkin mieheni oli muutama vuosi sitten kahden viikon kokeilujaksolla täällä kalorilaskurissa ja sain 6,5 kiloa pudotettua tuosta vaan. No nyt ne on kyllä tulleet takaisin, mutta kyllä silloin kirpasi, kun itsellä ei pudonnut kuin alun nesteet n. kaksi kiloa :) Raimolla oli kyllä asenne kohdallaan. Ensi kerralla onkin sitten sellainen meikäläisen oloinen nainen. Se pitää katsoa mielenkiinnolla, josko siitä saisi vähän neuvoja ja ohjeita omaan saamattomuuteen :)

torstai 17.01.2013 klo 21:08

[ Katso ruokalista! ]

2120 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1061 kcalToteutunut vaje
1820 kcalTavoite
1059 kcalSyöty (Toteutunut)
-761 kcalTavoitteesta
22 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 16.01.2013

Punttisali1 tunti 35 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

2125 kcalPeruskulutus
+679 kcalLiikunta
2804 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1267 kcalToteutunut vaje
2504 kcalTavoite
1537 kcalSyöty (Toteutunut)
-967 kcalTavoitteesta
27 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 15.01.2013

Kiire, pitää ehtiä pojan kans kahdeksaksi lääkäriin, sieltä suoraan töihin ja kesken työpäivän viedä vielä koira hammashuoltoon :D . Miten sitä kasautuukin yhdelle päivälle?!

Eilen oli mielettömän hyvä fustra-treeni, oikein lensin! Vaikka pelotti, kun toissapäivänä tein itsekseni sen rankan treenin, mutta hyvin meni silti. Nyt on vaan reidet ja käsivarret kamalan kipeet, tietää tehneensä :)

Timanttista tiistaita!

Sauvakävely, 6 km/h50 minuuttia

1. Haanis sanoi...

Se sellanen "tervekipu" on mielestäni niin palkitsevaa. Tietää tehneensä itselleen hyvää :D Joihinin päiviin ne menot vaan kasaantuu. Minulla on tuleva torstai sellainen että näytti ensin mahdottomalta yhtälöltä toteuttaa mutta kun aikanasa mietti kuvioita niin loksahtihan se kohdalleen ;) Koitahan keretä kiireinen päivä.

tiistai 15.01.2013 klo 07:40

2. Mariza47 sanoi...

Toisaalta on hyvä kerätä samalle päivälle nuo ylimääräiset menot, voi sitten muina päivinä keskittyä esim. työntekoon. Ei tartte joka päivä irroittautua.

Itse aihetutettu lihaskipu ja "uusien lihasten" löytyminen on ihanaa :)

Energistä päivää!


tiistai 15.01.2013 klo 09:50

3. Ansku48 sanoi...

Se on tervettä kipua :) !!!! Välillä on päivät niiiiin kiireisiä että ihan päätä huimaa!!!Mutta palaillaan...

tiistai 15.01.2013 klo 16:05

[ Katso ruokalista! ]

2125 kcalPeruskulutus
+385 kcalLiikunta
2510 kcalKokonaiskulutus
-300 kcalTavoitevaje
-1282 kcalToteutunut vaje
2210 kcalTavoite
1228 kcalSyöty (Toteutunut)
-982 kcalTavoitteesta
32 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=hemmula