Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
maanantai 18.01.2010

Pitäisi jotenkin päästä eroon tavasta herkutella pikkuisen joka päivä. En edelleenkään uhraa ajatuksia laihduttamiselle, mutta yksi tekijä, joka ylläpitää nykyistä painoani, on selvästi tämä krooninen sokerihimoni. :D Eilenkin tehtiin mielettömän hyviä mokkapaloja, laitettiin sekä taikinaan että kaakaoon tosi tummaa, aitoa tummaa suklaata ja voi että ... kyl te tiätte kuin hyvää se oli! mokkapalojen kuorrutus on kyllä niin ällömakeaa, etten itse pysty syömään kuin yhden palan, mutta avomies nassutti niitä menemään joku 5 kerralla ... on aika epäreilua, että hän pysyy ihan fitissä kunnossa vaikka söisi kaiken jääkaapista kerralla joka päivä :D

Tänään menen laserhoitoon, haalistuttamaan teininä otettua tatuointia (listen to your mom, kids! it's not worth it!) toiveena saada peitekuva siihen päälle joskus. Helsingissä asuessani ehdin käydä kyseisessä hoidossa muutaman kerran, enää pari kertaa niin voisi alkaa suunnittelemaan uutta kuvaa siihen.

1. Swanfly sanoi...

Mulla sama vika, että jokin pieniä herkkuja tulee syötyä päivän mittaan. Lopulta ne nostaakin päivän kalorit yli tavotteen ja sitten harmittaa :(

nyt kyllä kiinnostaa, minkälainen teinitatuointi sulla on ja missä? Hihi..


tiistai 19.01.2010 klo 10:53

2. Jennymaria sanoi...

Juu mulla samanlainen ukko kotona, voi syödä mitä vaan ja silti hyvässä kunossa. Pizzaa, Ranskalaisia, Kababia ja pullaa, siinä hänen ruokavalio ! :D

sunnuntai 07.02.2010 klo 10:59

[ Katso ruokalista! ]

1842 kcalKokonaiskulutus
-949 kcalTavoitevaje
-1842 kcalToteutunut vaje
893 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-893 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 13.01.2010

Huh, olin tänään pitkästä aikaa töissä, kun yleensä ei opiskelujen tai yleisemmän syyn eli tämän kipeyslagailun vuoksi ole päässyt sinne menemään ... oli kyllä niin kiva nähdä työkavereita ja tehdä töitäkin. Ensi kuussa menen Mewin keikalle (kultu osti liput synttärilahjaksi) ja sopivasti tulee päivää aiemmin sitten pikku potti näistä muutamista päivistä jotka tässä kuussa olen ajatellut työpaikalla viettää.

En edelleenkään "jaksa laihduttaa", toisin sanoen ei oikein kiinnosta nähdä nälkää kun ei tiedä minkälaista kärsimystä muutenkaan on edessä. Kylkeä ja selkää oikealla puolella vihloo välillä, mutta lääkäri sanoi joskus että jos maltan olla ilman särkylääkkeitä, olisi hyvä. Näin pystyn parhaiten seuraamaan, miten keho voi ja jos tapahtuu jotain hälyttävää. Panacod-turrutus ei kyllä kiinnosta muutenkaan ... tavallaan jotenkin kierosti nautin siitä kun vähän sattuu tuo kohta, koska siellä on joku hätä ja sitä kuuluukin sattua. Pari kuukautta aiemmin kivut olivat tosi, tosi, tosi lieviä, ne huomasi vain kun luulosairailu iski päälle. Nyt on jotenkin "normaalimpi" olo, kun tuntee, että jotain korjattavaa kai on. En oikein osaa selittää, saa leimata hulluksi. :-D

Puhuimme avomiehen kanssa eilen, että aloittaisimme yhdessä lenkkeilyn. Ajatus riemastutti valtavasti! Tosin, lääkärisediltä pitää kysyä lupa siihen ensin, kun on liikuntakielto päällä. Hmm.

Paljon hommia tehtävänä, mutta väsyttää niin kauheasti. Ehkä otan torkut ja alan sitten väsäämään nakkikeittoa.

Ulkona on muuten niin valkoista täällä Turun suunnalla, että se on jopa vähän pelottavaa. Työpaikkamme varaston lähellä tosin ympärikäännetyt metallirullakot ovat valuneet /sulaneet ruosteen värjäämää lunta ja jäätä hankeen ja se oli ruman näköistä. Tuli mieleen että jos oisin kussut siihen viereen kukaan ei olisi huomannut eroa :D

Noniin, lepäämään. ->

1. Miss sanoi...

Teillä on tiukka täti ollut vetämässä :D kyllä tuo eilen vähän hävetti, kun siellä muokkauksessa just sellaiset 50+ naiset pisti menemään niin kuin ei mitään, ja itse sitten takarivissä läähätin ja puuskutin ihan punaisena :d

torstai 14.01.2010 klo 12:00

2. Miss sanoi...

Hah, jäi huvittamaan tuo toiseksi viimeinen lause :D Nostan kyllä hattu, jos saat miehesi oikeasti lähtemään sinne lenkille. Meillä tuo on lupaillut vaikka kuinka pitkään, mutta siihen se on sitten jäänytkin :p ja varmaan myös jää.

torstai 14.01.2010 klo 12:01

[ Katso ruokalista! ]

1844 kcalKokonaiskulutus
-894 kcalTavoitevaje
-1844 kcalToteutunut vaje
950 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-950 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 12.01.2010

[ Katso ruokalista! ]

1844 kcalKokonaiskulutus
-894 kcalTavoitevaje
-1844 kcalToteutunut vaje
950 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-950 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 11.01.2010

Haauh! Täällä taas! Pahoittelen monen monen monen viikon taukoa ilmoittelussa omasta edistymisessä. Sanotaan vaikka, ettei edistymistä ole tapahtunut (päinvastoin, aloituspainoon puoli kiloa lisää), ja terveys edelleen huolettaa. Ei ole jotenkaan jaksanut vaivata päätään laihduttamisella ja sen tuomalla stressillä, kun kuumetta on jatkunut nyt iloiset kolme kuukautta. Nefrologiasetä tapaa minut 5.2., sitä ennen 25.1. on piikittelyä ja tutkimista tiedossa. Ymmärtääkseni tätä kuumetta ei niinkään tutkita, vaan sitä verivirtsaisuutta ... kai toistaiseksi ajatellaan, että nämä kaksi oiretta kuuluvat yhteen.

Anyway, mistäs sitten selittäisin. Suklaalakko on hylätty ja kuopattu, viimeisin silaus joulutemptationsien jälkeen oli se, kun oli synttärit ja lähes kaikki kaverit toivat 200-300 g suklaata lahjaksi, tuloksena komia viiden kilon vuori. Olen tuhonnut suurimman osan jo. :D

Nyt kai tammikuun toisen viikon kunniaksi haluaisin taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja antaa itselleni kivan 21-vuotissynttärilahjan : pitää huolen itsestäni! Vaikka väliaikaisesti mässäily ja sohvakoomailu telkkarin edessä tuntuvatkin hyviltä ratkaisuilta, pitkällä tähtäimellä kroppani tykkää hyvää paljon enempi terveellisestä ruoasta ja liikunnasta. Liikuntakielto minulla on edelleen, mikä asetettiin marraskuussa - jottei jatkuva kuume nousisi ennestään. Perusjaksamiseni on kuitenkin suht hyvä, joten ei kai pienet kävelyt raikkaassa pakkassäässä haittane. Eiii.

Kertokaa tekin kuulumisianne, koitan lueskella seuraamiani blogeja läpi ja kommentoida minkä kerkiän! Hyvää uutta vuotta kaikille, muuten! :-)

1. Swanfly sanoi...

Voihan tuota sun sairautta. Ymmärrän todella, ettei silloin ehkä laihduttaminen ole ihan ensimmäisenä päässä mielessä. en ole koskaan kuullut tuollaisesta. Kerrothan väliaikatietoja tänne tutkimusten edetessä!

maanantai 11.01.2010 klo 10:21

2. Swanfly sanoi...

Joo minä tosiaan olin matkoilla. Olin uuden vuoden Lontoossa :)
Muuten kuuluu tosi hyvää. Koulu jatkuu tänään tosi mielenkiintosella kurssilla, paino ei oo noussu jouluna yhtään ja oon löytäny urheiluinnostusta lisää megana ! =)


maanantai 11.01.2010 klo 10:22

3. Swanfly sanoi...

No tällaista lääketieteen opiskelijan planttua kiinnostaisi hitsisti juurikin siitä syystä, mihin tulokseen 10 lääkärit sitten lopulta tulevat !!! Todella outoa. Pidän sormet ristissä, että löytyy hoito.
Mutta kiva kun olet taas täällä :)


maanantai 11.01.2010 klo 10:31

4. Miss sanoi...

Kiitos! Ainut mikä jaksaa muistuttaa noista ajoista on nämä "muutamat" kertyneet kilot :D

Lueskelin noista siun aiempia merkintöjä, vakava sairaus siullakin taustalla kummittelemassa, ei ainakaan helpota elämää.. Mutta tosi hyvä jos olet parantunut :)


keskiviikko 13.01.2010 klo 16:17

5. Miss sanoi...

Outoa kyllä tuo siun kuumeilu :s jospa siihen tulis pikkuhiljaa vähän selkoa, kyllä kai niiden jotain pitäis osata sanoa..

keskiviikko 13.01.2010 klo 16:21

[ Katso ruokalista! ]

1850 kcalPeruskulutus
+38 kcalLiikunta
1888 kcalKokonaiskulutus
-918 kcalTavoitevaje
-737 kcalToteutunut vaje
970 kcalTavoite
1152 kcalSyöty (Toteutunut)
+182 kcalTavoitteesta
4 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 05.12.2009

[ Katso ruokalista! ]

1829 kcalKokonaiskulutus
-732 kcalTavoitevaje
-1828 kcalToteutunut vaje
1096 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1096 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 04.12.2009

Ahgh, ei saa käydä pissalla ennen klo 11:30 ja pitäs viel litra vettäki juoda ennen sitä. JAAJAA, kivaa. eli tutkimuksii ja lääkäripäivä.

ja paino nous taas :-(

tekis mieli suklaataki. Huomen on maistiaspäivä!

klo 19.15.

Lääkäristä palauduttu kotiin. Ultraäänitutkimus, törkee määrä verikokeita, virtsakoe, sydänfilmi, keuhkokuva, kuumeen mittailuu, verenpaineen tarkisteluu, mahan ja selän rummutteluu ja nakutteluu, sydämen ja keuhkojen kuunteluu, neljä lääkärii ja result o sama mikä oli tähänki asti, eli kellää ei mitää hajuu mikä mul on. "joo no sul o vielki kuumetta ja verta virtsassa. "
AI SIIS OIKEESTI, vaik tähän asti on ollu vasta 7 viikkoo toi tilanne! voi jumpe, en ois arvannu.

seuraavaks odotellaan kutsuu munuaislääkärille.

mut onneks ostin konvehteja. Suklaa maistuu ihmeen hyvältä 3 viikon totaalitauon jälkeen. Toisaalta mul ei oo mitään suklaanhimoa just nyt... varmaan johtuu siitä, et ei oo ruokahaluu oikeen muutenkaan. eli voisinks laihtuu plz

1. Petronella sanoi...

KIDUTUSTA! Oikeesti mikään ei oo niin kamalaa kun hirvee vessahätä... Miten tutkimukset meni?

perjantai 04.12.2009 klo 13:24

2. Swanfly sanoi...

7 viikkoa verta virtsassa ja lämpöä ?? oh. miten vasta nyt pääsit tutkimuksiin?
JA MITÄ MUUTEN KUULUU TÄLLÄHETKELLÄ??
älä katoa.


tiistai 15.12.2009 klo 20:43

[ Katso ruokalista! ]

1826 kcalKokonaiskulutus
-708 kcalTavoitevaje
-1826 kcalToteutunut vaje
1118 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1118 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 03.12.2009

>:-0

paino heittelehtii !

kauheest duunii.

[ Katso ruokalista! ]

1824 kcalKokonaiskulutus
-692 kcalTavoitevaje
-1824 kcalToteutunut vaje
1132 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1132 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=tiikerikakku