Proteiinipitoisia välipaloja/eväslaatikon täytteit
Proteiinipitoisia välipaloja/eväslaatikon täytteit
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Proteiinipitoisia välipaloja/eväslaatikon täytteit
Löytyykö ideoita? Peruseväänä (kun ei pääse lämmintä ruokaa syömään) on yleensä voileipää ja hedelmiä, mutta entäs kun pitäisi saada enemmän proteiinia? Olisi kiva saada ideoita ja vinkkejä pienemmistä ja suuremmista välipaloista
pe 16.1.2009
Viestejä 88
Viestejä 88
0
Mulla on aina pöytälaatikossa tonnikalaa vara-ruokana. Niitä löytyy vaikka missä eri kastikkeissa, ei pelkästään siinä vedessä
Mun suosikit on Rainbow Tonnikalaa pikantissa tomaattivihanneskastikkeessa sekä Pirkka Tonnikaa Sweet & Sour kastikkeessa.
Tiedän kyllä, että monet inhoaa tonnikalaa, mutta onnekseni minä tykkään
Mun suosikit on Rainbow Tonnikalaa pikantissa tomaattivihanneskastikkeessa sekä Pirkka Tonnikaa Sweet & Sour kastikkeessa.
Tiedän kyllä, että monet inhoaa tonnikalaa, mutta onnekseni minä tykkään
pe 16.1.2009
Viestejä 367
Viestejä 367
0
Tee vaikka salaattia johon esim. kalaa/kanaa/katkarapuja + raejuustoa. Maitorahkaa eri jutuilla maustettuna (esim. mustikkakeittoa/ananasta) ja itsellä usein kuppikeittoa tai pussipuuroa ja mukaan purkki raejuustoa... Tai vaikka juotavia prodeja valmiiksi sekoitettuna. Tuo tonnikala on kans ihan ehdoton ruisleivän päällä tai pelkästään, joskus sekoitan sen rahkan joukkoon ja laitan leivälle tai syön sellaisenaan. Tässä nyt ekana mieleen tulevat... Tuli ihan nälkä
pe 16.1.2009
Viestejä 340
Viestejä 340
0
Mä löysin aikanani hyväks eväs protskun lähteeksi cottifrutin ja siinä sivussa saa kuitua
ma 30.3.2009
Viestejä 181
Viestejä 181
0
Cottifrutti on minunkin suosikkini!
ke 1.4.2009
Viestejä 120
Viestejä 120
0
Cottifrutti on kyllä tosi hyvää ja siinä on paljon protskua joka pitää kylläisenä. Ja hiilareita ja rasvaa ihan olematon määrä
Aluksi olin vähän skeptinen tätä juusto-hedelmä sekoitusta kohtaan, mutta uskalsin onneksi maistaa
Aluksi olin vähän skeptinen tätä juusto-hedelmä sekoitusta kohtaan, mutta uskalsin onneksi maistaa
to 28.1.2010
Viestejä 20
Viestejä 20
0
Ihmetyttää miksi Fineli ei ole tutkinut/saanut tms... Valiolta tarkkoja tietoja Cottifrutista tai tutkinutkaan (sama kun esim HK-sininen puuttuu Finelin listoilta mutta joku kinkkupiirakka muropohjalla löytyy vaikka reseptejä on yhtä monta kun leipojaa) ja sitten jää vitamiini/hivenainetiedot vajaaksi.
Sian ulkofiletta kun ostaa sellasen parin kilon klöntin ja paistaa sen niin siitä saa monta proteiinipitoista välipalaa / leivänpäällistä. Myös kinkku on hyvin prodepitoista leivänpäällistä tai jättää sen leivän pois ettei tuu liikaa hiilareita
Sian ulkofiletta kun ostaa sellasen parin kilon klöntin ja paistaa sen niin siitä saa monta proteiinipitoista välipalaa / leivänpäällistä. Myös kinkku on hyvin prodepitoista leivänpäällistä tai jättää sen leivän pois ettei tuu liikaa hiilareita
pe 29.1.2010
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Itse teen viikottain kalkkunanfileerullan uunissa ja vuolen siitä sellaiset 60g "siivut" leivänpuolikkaiden päälle ja nautin ne töissä aamu- ja iltapäivän kahveilla. Yhteensä kalkkunaa menee about 250g päivässä (tuo pitää kertoa sit 1.25:llä et saa "raakapainon")
Saa 30g protskuja myös kahvitauolla. Ja makukin aika neutraali niin ei ainakaan vielä ole kyllästynyt.
Saa 30g protskuja myös kahvitauolla. Ja makukin aika neutraali niin ei ainakaan vielä ole kyllästynyt.
la 30.1.2010
Viestejä 368
Viestejä 368
0
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Proteiinipitoisia välipaloja/eväslaatikon täytteit