Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
lauantai 24.01.2015

Mukavat lukemat taas vaa'alla. Aamulenkki tehty koiran kanssa ja edessä lautasellinen puuroa mustikoiden, raejuuston ja chia siementen kera. Edessä vapaapäivä. Talon lämmityskin on saatu kuntoon, joten ei tarvitse palella. Sääkin on lauhtunut mukaviin ulkoilulukemiin. Kaikki siis erinomaisen hyvin!!!

Hyvää lauantaita kaikille!

Kävely, 5 km/h (kohtalaisen ripeä)30 minuuttia
lenkki30 minuuttia
hiihto31 minuuttia

1. Ansku67 sanoi...

Kyllä minäkin uskon, että paino jonkun verran tulee alas, mutta kuinka paljon?

Sun paino on niin sievissä lukemissa.


lauantai 24.01.2015 klo 14:25

[ Katso ruokalista! ]

1737 kcalPeruskulutus
+409 kcalLiikunta
2146 kcalKokonaiskulutus
-583 kcalTavoitevaje
-753 kcalToteutunut vaje
1563 kcalTavoite
1393 kcalSyöty (Toteutunut)
-170 kcalTavoitteesta
25 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 23.01.2015

Pieni painonnousu eiliseen verrattuna. Vaan oli ihan odotettua, kun on tippunut niin hyvin. Viikko olisi vielä jäljellä asettamastani neljän viikon projektista. Neljän viikon alkuperäinen tavoite on saavutettu, mutta vedetään yhtä tiukalla linjalla vielä yksi viikko. Katsellaan vaakalukemia sitten viikon kuluttua. Mun kroppa kyllä tuntuu tosi tarkkaan seuraavan tuota "paino teoriassa" käyrää. Eli kun tavoitteen asettaa ja noudattaa laskurin ehdottamaa vajetta niin putoaa just niin kuin pitää. Kiitos rakas kroppani!

Pitäisi tässä vähän miettiä seuraavia tavoitteita; miten jatkaa sitten viikon kuluttua? Tahti ilman muuta maltillisempi, mutta kuinka maltillinen? Ehkäpä 4 vko / -2 kg. Tai vaikka vähän vieläkin maltillisemmin. Lopullisena tavoitteena 53 kg olisi ihan kiva; 52 kg aivan loistava. Ja siitä eteenpäin pitää ihan oikeasti ja syvällisesti miettiä niitä sellaisia pysyviä elämäntapamuutoksia, että en ole taas vuoden päästä täällä näissä merkeissä. Kuten joskus aiemmin laskeskelin, niin muutoksen ei tarvitse olla suuri. 50 - 100 kcalia keskimääräistä päiväkulutusta ylös tai syömistä sen verran alas. Ei pitäisi olla vaikeaa! Vaan siitäpä herääkin kysymys, että miksi sitten täällä kerta toisensa jälkeen olen, jos ei ole vaikeaa... Pysyvää muutosta elämäntapoihin ei ole tainnut minkään laihdutussession jälkeen tulla. Siitä se kait kertoo. Vaan nyt tulee! Pakko tulla!

lenkki54 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1479 kcalPeruskulutus
+301 kcalLiikunta
1780 kcalKokonaiskulutus
-800 kcalTavoitevaje
-757 kcalToteutunut vaje
980 kcalTavoite
1023 kcalSyöty (Toteutunut)
+43 kcalTavoitteesta
25 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 19.09.2008

Taas ruodussa eilisen huilipäivän jälkeen. Eilen oli vaakalukemat uudessa minimissään 50,8 kg eli 51 kg:n rajapyykki rikottu. No varmastihan se sieltä sahaa yli 51:n lukemiinkin, mutta kivasti motivoivia nuo uudet minimit on aina saavuttaa. Olo ihan mukavan hoikka, laihisfarkutkin menivät jalkaan suht sutjakasti. Vielä kuitenkin makkaramuodostumaa housunkauluksen päällä, joten jatketaan vielä se kilo pois.

Eilinen meni vähän plörinäksi. En edes yrittänyt näin jälkikäteen merkkailla syömisiä. Aamu meni ihan hyvin, mutta työreissulla käytiin syömässä ja annoksessa oli reilusti rasvaa...paistetut silakat oikein lilluivat voissa. Ja jälkkäriksi torstaityyliin lettuja kera hillon ja kermavaahdon. No ei tuokaan nyt päivää olisi kaatanut, mutta minun vanhempani tulivat illalla kylään ja toivat tuliaisena lakua...ai ai ai minun herkkua. Ja voi hyvät hyssykät kuinka paljon puolikkaassa pussissa lakumixiä onkaan kaloreita. Karkki on tosi petollista. Ja muutenkin tuli turhan paljon syötyä leipää ym. No koitetaan pysyä tänään ruodussa, vaikka kaapissa on vielä pari lakupussia...

[ Katso ruokalista! ]

1454 kcalPeruskulutus
+207 kcalLiikunta
1661 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1205 kcalToteutunut vaje
1161 kcalTavoite
456 kcalSyöty (Toteutunut)
-705 kcalTavoitteesta
12 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 18.09.2008

[ Katso ruokalista! ]

1452 kcalPeruskulutus
+92 kcalLiikunta
1544 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1544 kcalToteutunut vaje
1044 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1044 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 16.09.2008

Eilinen meni kuin menikin sitten keventymisen kannalta poskelleen. Tai en nyt tiedä ihan poskelleenkaan, suurin piirtein +-0. Vaan kylläpä oli mukava syödä pitkästä aikaa mahansa täyteen ja vielä herkutella jätskillä sen päälle.

Niin kuin sanottu, niin aamusta asti teki kovasti mieli syödä koko ajan. Lounaaksi kävin fiksusti tonnikalasalaatilla. Mutta illalla pojan soittotunnin jälkeen mentiin ravintolaan syömään koko perheellä ja kyllä oli mukavaa syödä. Ei nyt mitään mahdottomia mättöjä, mutta lohkoperunoita ym. roskaa tuli kuitenkin syötyä. Ja kotimatkalla ostin iltakahville jätskiä ja sitä tuli sitten syötyä reilu annos. Vaan hyvää se vain teki ja painokin on siitä huolimatta pienempi kuin eilisaamuna, joten eiköhän tästä jaksa taas pitää tiukkaa linjaa viikon verran.

Liikunnat on jääneet kyllä aivan minimiin. Kulutukseen olen kuitenkin laittanut joka päivälle vähän liikuntaa, kun perusaktiivisuudeksi on valittuna tuo erittäin kevyt. Iltaisin tulee kuitenkin kotona huseerattua edes takaisin sen verran. Mutta kun ei ehdi liikkumaan niin ei ehdi. Ei sille mitään voi! Vai voiko...

[ Katso ruokalista! ]

1462 kcalPeruskulutus
+94 kcalLiikunta
1556 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-858 kcalToteutunut vaje
1056 kcalTavoite
698 kcalSyöty (Toteutunut)
-358 kcalTavoitteesta
13 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 15.09.2008

Viikonloppu meni ilman laskurin tukea vaan ihan hyvinhän tuo homma toimii välillä ilman laskuriakin. Yllättävästi tänä aamuna oli paino noussut 52 kg:oon vaikka aika tiukkaa linjaa vedin viikonlopun ajan. Taitaa syynä olla taas suolen toimimattomuus. En edes muista milloin viimeksi olisi kunnolla tyhjentynyt...sellaisia yksittäsiä väkinäisiä papanoita vain.

Olo on hoikistunut ja mukava. Vaan pientä motivaatiopulaa tuntuisi tänään olevan ilmassa. Tekisi koko ajan mieli syödä. Onneksi täällä töissä siihen ei ole mahdollisuuksia. Mitenkähän pärjään asian kanssa illalla... Pitänee ruokiksella syödä oikein kunnon täyttävä ruoka, ettei tarvitse ihan nälissään mennä töistä kotiin.

Vielä kun pari viikkoa jaksaa sinnitellä kaidalla tiellä niin pitäisi tavoite olla pulkassa. Sitten onkin haastetta tasapainoitella niin, ettei taas puolen vuoden päästä ole tämä sama tilanne edessä!!!

[ Katso ruokalista! ]

1465 kcalPeruskulutus
+141 kcalLiikunta
1606 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-79 kcalToteutunut vaje
1106 kcalTavoite
1527 kcalSyöty (Toteutunut)
+421 kcalTavoitteesta
14 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 12.09.2008

Täällähän on laskurin ulkonäkö muuttunut ja positiiviseen suuntaan!

Eilinen päivä meni hienosti putkeen syömisten osalta. Vajetta jäi jopa tavoitetta enemmän...jos tuo nyt on tavoiteltavaa. Mutta ihan hyvä, että välillä näinkin päin eikä aina ylitse.

Mies haki lapset hoidosta, joten sain olla pitempään töissä ja ehdin vielä shoppailemaankin töiden jälkeen. Huippu kalliita jakkupukuja yms. valmistavalla Eila Helen:illä oli savuvahinkopoistomyynti ja ostin sieltä kaksi jakkua. Hintaa jäi silti 100 € / jakku, mutta säästöä 200 € / jakku. Kyllä olivat ylellisiä...cashmerea, silkkiä, villaa...

Tänään ruokiksella salille, kiva kiva. Painokin oli aamulla laskenut alle maagisen 52 kg:n...51,7 kg. Olo on ihanan hoikka. Yöllä en jostain syystä saanut oikein nukuttua. Olisiko syynä eiliset erittäin kevyet syömiset.

[ Katso ruokalista! ]

1461 kcalPeruskulutus
+210 kcalLiikunta
1671 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-745 kcalToteutunut vaje
1171 kcalTavoite
926 kcalSyöty (Toteutunut)
-245 kcalTavoitteesta
19 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=suzuki