Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
torstai 07.08.2008

Eilinen, ensimmäinen, päiväni meni todella hyvin! Pysyin kaloreissa ja painokin oli tippunut 1,1kg!! Tiiän, että se on vaan nesteitä, mutta piristi se kyllä kovin :)

Toivon että jaksaisin nyt tehdä tätä loppuelämäni.. Olen ollut niin masentunut, kun olen lihonnut kaikki pudottamani kilot takaisin, plus extraa päälle....

Miten voi olla niin vaikeeta oppia syömään oikein!? Miten voi olla niin vaikeeta ymmärtää, että elämän ei kuulu pyöriä ruuan ympärillä...

Noh, toivottavasti tämä päivä menee yhtä hyvin kuin eilinen, koska tunnen ainakin, että mielialani on jo nyt kohonnut, ihan vain sen takia, että olen kohdannut totuuden ja yritän ottaa itseäni niskasta kiinni!

1. Loruliisa sanoi...

Tsemppiä sinulle projektiin! Onnistut varmasti kalorilaskurin avulla ,se on hieno keksinto! [KUVA]

torstai 07.08.2008 klo 08:59

2. Riekkonen sanoi...

Onnea projektiin. Onnistut täällä varmasti! Ja tähän laskuriin jää kyllä koukkuun, että varo sitä ; - )

torstai 07.08.2008 klo 09:11

3. Tuula sanoi...

Onnea pudotuksestasi :) Tämä lakuri on vallan mainio juttu. En olisi itse pystynyt tähän nykyiseen saavutukseen, ilman tätä :) Kauheasti tsemppiä projektiisi :)

torstai 07.08.2008 klo 09:23

4. Mep sanoi...

Kiitos teille kaikille tsemppauksesta! Tällä hetkellä tämä paikka ainakin vaikuttaa ihan uskomattoman hienolta keksinnöltä :)

torstai 07.08.2008 klo 09:25

5. Miira76 sanoi...

Siitä se lähtee! Itsellä samoja fiiliksiä kuin sulla....onnistumisia, jonka jälkeen paino tulee takaisin kun ei saa pidettyä kohtuutta missään...sitten on itselleen vihainen kun on mennyt pilaamaan kaiken...niin tuttua varmaan monelle. Yhdessä onnistutaan

torstai 07.08.2008 klo 09:28

6. Tiinatiti sanoi...

Pikkuhiljaa oppii syömään oikein. Turha hermoilla. Itsellekin
ainaista opettelua ,varsinkin kun on poissa kotoa ja ei pääse kalorilaskurille.


torstai 07.08.2008 klo 09:31

7. Lumikko54 sanoi...

Mä käytän tätä sen kaksi kertaa vuodessa. (laskuria) Kun tuli toi viiskymmpinen täyteen niin alkoi paino nousta vaikka ruuat ollu ain suunnelleen samat. Toimii mulle hyvin. Saan parissa kuukaudessa sen aina 60kg. Mulle on tärkeä pysyä "vihreällä" ONNEA ;)

torstai 07.08.2008 klo 10:19

8. Ronja6 sanoi...

Olet jo askelen lähempänä kun tulit tänne ...ja täällä onnistut varmasti, kunhan otat tämän maltilla...ei se paino ole kertynyt muutamassa kuukaudesssa...joten ei voi lähteäkään ihan muutamassa kk:ssa :) Maltti on valttia tässä projektissa :) onnea

torstai 07.08.2008 klo 12:52

[ Katso ruokalista! ]

2333 kcalKokonaiskulutus
-519 kcalTavoitevaje
-870 kcalToteutunut vaje
1814 kcalTavoite
1463 kcalSyöty (Toteutunut)
-351 kcalTavoitteesta
25 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 08.08.2008

Toinen päivä takana.. Eilen jo teki mieli repsahtaa kun olin väsyneenä yksin koko illan kotona. Söin sitten itseni piukkaan kanakeittoa (kanaa ja kasviksia). Töissä vetelin hedelmiä ja fetasalaatin.

Äitikin eilen soittelin ja kyseli, että joko olen palannut takaisin kuntosalilleni. Ihmetteli siinä sitten myös, että enkö tajua että olen isoimmillani tällä hetkellä. Kyseli myös enkö tajua liikalihavuuden vaaroja. Ekaa kertaa en suuttunut sille. Yritän vain selittää, ettei se ole mulle niin helppoa. Jos osaisin pitää painoani kurissa ja syödä oikein niin en kai mä nyt painaisi110 kiloa!?!?!
Ei noi syntymälaihat oikeen jaksa ymmärtää miten ihminen päästää itsensä tälläiseen kuntoon.
En myöskään minä ymmärrä. Mikä ihme saa minut ahmimaan ja paisumaan? Mikä sen tekee? Vaikkei mulla ole nälkä niin voin vetästä pitsan. Ihan vaan sen takia, kun se on niin hyvää ja mieliala kohoaa hetkeksi.
No, nyt en ole 2 päivään ahminut vaan totellut kiltisti kalorilaskuria :) Mietin mitä sitten tapahtuu kun ekaa kertaa höllään otetta ja repsahdan totaalisesti. Unohdanko taas kaiken mitä nyt mietin? Tuleeko musta ikinä normaali?
Pitäisi lähteä rakkaan kanssa vapaapäivän viettoon vesisateeseen.. Pelkään jo nyt viikonloppua.. Se kun on luvattoman pitkän aikaa tietänyt pitsaa ja sipsejä etc...

P.S ihmettelen myös miksi minä olen tämän suhteen aikana lihonnut 25 kiloa (!!!!!!!!!!!) ja toinen ei yhtään?

1. Hiltsu sanoi...

Moikka! Pystyn niin samaistumaan sun tuntemuksiin, vaikka en ole aivan täysin samassa tilanteessa. Mä kans oon tunnesyöjä, iltasin jos olen yksin ja syön jotain muuta kuin sen iltarahkan, syön myös kilon jotain ylimääräistä. Tulee vain sellainen olo

perjantai 08.08.2008 klo 10:43

2. Hiltsu sanoi...

Et tarttee syödä. Täyttää jotain tyhjiöö sillä ruualla ja sit pettyy kun se ei täytykkään, vaikka söisit kuin paljon.. Kyllä me päästään normaalipainoon! :) Ite olen kirjoittanut itselle lapulle kaikki syyt miksi en päästä itseäni enää lihoamaan.

perjantai 08.08.2008 klo 10:44

3. Hiltsu sanoi...

Sitä kuljetan mukana ja aina kun tulee yksinäinen olo tms. niin luen sen lapun läpi ja psyykkaan itteeni pysyyn ruodussa. Voimia ja sylin täydeltä tsemppiä sulle! :)

perjantai 08.08.2008 klo 10:46

4. Motukka sanoi...

Älä välitä! :D mä painan enempi ku sä ja eiköhän me saada joskus paino kondikseen, kun tarpeeksi skarpataan :) :) :) hitaasti hyvä tulee:se mikä hitaasti lähtee se hitaasti palaa! jos ollenkaan palaa! Samassa veneessä ollaan! TSEMPPIÄ!!!!!!

perjantai 08.08.2008 klo 11:03

5. Modestyb sanoi...

Miehet kuluttavat jostain syystä kalorit paremmin. Muutama vuosi sitten kun laihdutin ja tein saman ruuan koko perheelle, mies laihtui 8 kg siinä ajassa kun minä 2,5. Arvaa ketuttiko? se vielä veti grillimakkaraa välipaloiksi.

perjantai 08.08.2008 klo 14:02

6. Joulupossu sanoi...

Tsemppiä !! Me ollaan kaikki hengessä mukana :)

perjantai 08.08.2008 klo 21:50

[ Katso ruokalista! ]

2333 kcalKokonaiskulutus
-521 kcalTavoitevaje
-592 kcalToteutunut vaje
1812 kcalTavoite
1741 kcalSyöty (Toteutunut)
-71 kcalTavoitteesta
36 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 10.08.2008

Hmmm... Ehkä hieman stressaa nyt. .Paino ei ole liikkunut nyt mihinkään ja eilen näytti jopa enemmän mitä lähtöpaino... Kiltisti olen totellut laskuria! En muista oliko se torstaina vai perjantaina, kun paino näytti tippuneen jo 2,1 kiloa... No täytyy odottaa, keskiviikkoa jolloin on virallinen punnituspäiväni.

Juuri tämän takia en tykkäisi punnita itseäni joka päivä. Alan vaan stressaamaan ja voinpa jopa lyödä hanskat tiskiinkin. Nyt en halua lyödä! Mieli kyllä tekisi, mutten halua luovuttaa!!! Älkää antako minun luovuttaa!

Tahtoisiin niin kovin jo elää aktiivista elämää avokkini kanssa. Hän ei oikein jaksa vaan olla, mutta kun minä en kehtaa mennä mihinkään tämän näköisenä. Töistä kotiin ja piste. En halua, että ihmiset tuijottavat minua, ja ihmettelevät että olen kohan kenties sairastunut johonkin kun olen reilu vuodessa muuttunut noin. huoh, musta saa ihanhullun vaikutelman blogini kautta :) Mutta siis totuus on se, että mieluummin olen kotona kuin juoromisen kohteena.

Eilinen oli ihan suhtkoht ok päivä syömisten suhteen. Tosin illalla sitten"repsahdin" syömään puolet -36% sipsipussista... Mutta en voi myöskään elää ilman herkkuja loppuelämääni... Yritän nyt kovasti opiskella sitä normaalia syömistä, ja minusta se on normaalia syömistä, että sillon tällöin herkuttelee kohtuudella, vai? :)

Hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille :)

1. Susuna sanoi...

Älähän nyt vielä luovuta, ensimmäinen askel laihtumisen tiellä on jo otettu kun olet tullut tänne ja puhut näistä asioista. Pikkuhiljaa täällä opetellaan sitä oikein syömistä, eikä kannata lannistua vaikka ei heti paino tipahtelekaan. Oma käyräni on

sunnuntai 10.08.2008 klo 10:45

2. Susuna sanoi...

Ainakin tehnyt vuoristorataa, mutta olen itsekin pikkuhiljaa tottunut siihen ja todennut että käyrän suunta on kuitenkin loppukädessä alaspäin. Totuus on kuitenkin se, että jos syö vähemmän kuin kuluttaa, niin laihtuu, toiset nopeammin ja toiset hitaammin

sunnuntai 10.08.2008 klo 10:46

3. Susuna sanoi...

Nyt vaan tsemppi päälle, niin kyllä se siitä vielä tipahtaa. Onneksi täällä on iso joukko vastaavassa tilanteessa olevia, itse ainakin täältä saan sitä tsemppiä mitä tarvitsen :)

sunnuntai 10.08.2008 klo 10:49

[ Katso ruokalista! ]

2333 kcalKokonaiskulutus
-523 kcalTavoitevaje
-816 kcalToteutunut vaje
1810 kcalTavoite
1517 kcalSyöty (Toteutunut)
-293 kcalTavoitteesta
16 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 11.08.2008

Ensimmäinen kalorilaskuri viikonloppu takana! Olen itseasiassa ihan tyytyväinen itseeni. Tuli dipattua kasviksia ja syötyä salaattia :)

Liikkumisen suhteen on kyllä parannettavaa ja rutkasti. Eilen juttelin yhen ystäväni kanssa, että pitäisi sinne salille palata. Hän ehdotti jopa tätä viikkoa!! KÄÄK! Tiedän, että se on taas aloitettava, muttamutta... Enhän mä mahdu edes mun vanhoihin salivaatteisiin :D
Se aloittaminen tässä nyt vaan kamalan iso askel tuntuu olevan ja se, että täytyy kohdata ne kaikki timmit salikaverit...

Puntarikin on ihan sekaisin.. En voi uskoa, että siitä olis taas patterit loppu! Se heittelee mitä ihmeempiä numeroita.. 110- 107 välillä.. Ota siitä nyt sitten selvää mikä on oikea tulos, kun 20 sekunnin päästä voin painaa 3 kiloa vähemmän.

Toivon teille kaikille ihanaa ja kevyttä viikkoa!! :)

1. Joulupossu sanoi...

Jep jep, maanantai kirous kiusaa vaakoja :) Niin oli mullakin eka kerta uimahalliin menossa yhtä tuskaa, pihassakin yritin vielä keksiä miljoona eri tekosyytä, miks en voisi sinne mennä... Vitutus päälle vaan, eka kerta on se vaikein :) Tsemppiä !!!

maanantai 11.08.2008 klo 10:23

2. Lahasi sanoi...

Tsemppiä pudotukseen. :)
Toivotaan että tämä viikko lähtee mukavasti sinulla käyntiin ja vaa´alla saat yhä vain pienempiä numeoita näkyviin :)


maanantai 11.08.2008 klo 13:33

[ Katso ruokalista! ]

2333 kcalKokonaiskulutus
-525 kcalTavoitevaje
-4 kcalToteutunut vaje
1808 kcalTavoite
2329 kcalSyöty (Toteutunut)
+521 kcalTavoitteesta
28 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 12.08.2008

Dodii... Eilen söin yli tarpeen... Blaah.. Oli sitten illalla pakko vielä vetää pastaa ja kanaa! Mut ku oli ihan tajuton nälkä. Ihan heikko olokin *seliseli*.
No ei muuta ku uusi päivä ja uudet kujeet :)

Tänään pitäisi mennä avokin kanssa sohvaostoksille töitten jälkeen. Ihan uskomattoman kalliita nekin voi olla! Saas nähä löydetäänkö mitään mistä molemmat tykkää. Aateltiin myös, että jos käytäis mäkissä syömässä.. Oih, miten saan kauhian nälän kanssa tilattua kanasalaatin, kun joka ikinen soluni tiskillä huutaa rasvaista hampurilaista.. Jos siinä onnistun niin olen kyllä aika voittaja :)

Huomenna olis sitten se eka punnituspäivä.. Aika huonolta näyttää, ku tänään pomppasin jo puntarille. Tai siis miinusta näytti, mut ei todellakaan sellaisia lukuja kun teillä muilla! Ihmettelen kovasti miten te saatte puristettua jopa puoli kiloa päivässä, kun itse tuskin saa sitä viikossa :( En ole katkera :D

1. Susuna sanoi...

Laihtuminen on kovin yksilöllistä, lisäksi monesti ennen sitä puolen kilon päivätiputusta on ollut kolme päivää jumitusta tai jopa nousua hieman eli kyllä kaikilla varmaan se viikon keskiarvo on pidemmällä aikavälillä 0,5-1 kg/vko

tiistai 12.08.2008 klo 08:08

2. Susuna sanoi...

Sitkeyttä tämä vaatii ja itsekuria, vaikka vaaka näyttäisi mitä, pitäisi silti jaksaa tsempata, onneksi meitä on täällä paljon ja tsemppaajia riittää... Tsemppiä sinulle, kyllä se paino tippuu luota siihen!

tiistai 12.08.2008 klo 08:12

3. Joulupossu sanoi...

Tsemppiä päivän mäkki reissulle !!! Jos mäkin pystyin eilen tilaan hesessä kanasalaatin, niin pystyt siihen sinäkin :) Mulla autto se, etten katsellut ympärilleni, en edes vilkuillut hampurilaisten kuvia. Mä pidän sitkeesti peukkuja töissä koko päivän :)

tiistai 12.08.2008 klo 08:55

4. Susuna sanoi...

Ennen kuin ostat uutta vaakaa, käy lukemassa kommentit joulupossun blogista :)

tiistai 12.08.2008 klo 10:06

5. Susuna sanoi...

Sepä olikin juuri hassua, että meidänkin vaaka pelitti ihan ok ja yhtäkkiä alkoi temppuilla.. vaihdettiin pattereita mutta ei auttanut ja sitten nerokas siippani kävi ostamassa rautakaupasta muutamalla eurolla minulle sen laatan. Sen jälkeen on toiminut,

tiistai 12.08.2008 klo 11:37

6. Susuna sanoi...

Joten en ole ihmetellyt sitä sitten sen enempää :D

tiistai 12.08.2008 klo 11:37

7. Minisini sanoi...

Tsemppiä hampurilaisista kieltäytymiseen! :) Aina sitä itekkin kotona ajattelee, et salaatin syön ja kummasti sit paikanpäällä suusta vaan tulee jokun hampurilaisaterian nimi! :(

tiistai 12.08.2008 klo 13:42

8. Minisini sanoi...

Ok! :) Hyvä, että harjottelet! Tulee sit sujuvasti tehtyä salaatin tilaus! :)

tiistai 12.08.2008 klo 13:47

9. Loruliisa sanoi...

Pudotus on aina hyvä vaikkei ois kauheen isokaan! ja kyllä ne kilot alkaa tippua usko pois. Tsemppi sinulle projektiin! :)

tiistai 12.08.2008 klo 17:45

10. Stokkeri sanoi...

Hei!
Upouutena jäsenenä ajattelin käydä moikkaamassa, kuulostaa kovin tutulta tuo tarina profiilissasi! Kaikki tuntuu vielä sekavalta ja monimutkaselta, mutta ehkä tämä oikeasti vois olla alku jollekin uudelle ja kevyelle. :)


keskiviikko 13.08.2008 klo 01:02

[ Katso ruokalista! ]

2333 kcalKokonaiskulutus
-526 kcalTavoitevaje
-920 kcalToteutunut vaje
1807 kcalTavoite
1413 kcalSyöty (Toteutunut)
-394 kcalTavoitteesta
25 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 13.08.2008

Huomenia!
Puntari oli edes jonkin verran suosiollinen tänään ja näytti 0,5 kg miinusta viikon takaiseen lähtöpainoon :) Tosin olisi saanut enemmänkin lähteä, mutta olen tyytyväinen tähänkin :D

Käytiin siellä mäkissä eilen ja tilasin sen CEASARSALAATIN!! Hyvä minä! :) Katselin vierestä kun avokki veti bigmac-aterian plussalla ja jälkkäriks pehmiksen.. Ja voin kertoa, että ei tehnyt mieli! Näin silmissäni ne pahat rasvahapot ja suolapirut ja onnellisena mussutin salaattiani :)

Nyt sitten keskittymään tähän päivään ja oppimaan niitä oikeita, parempia ratkaisuja!

Tsemppiä kaikille tälle päivälle :)

1. Susuna sanoi...

Loistavaa! Todella hieno pudotus, kyllä puoli kiloa on jo paljon, mietihän sitä vaikka elintarvikkeissa (voipaketti) :) Hienoa että sait pidettyä pintasi siellä mäkissä, sullahan oli sitten onnistunut päivä :D Tsemppiä tähän päivään!

keskiviikko 13.08.2008 klo 08:35

2. Saparo32 sanoi...

Kiitoksia paljon, se tuntuu nyt heittelehtivän tuo aamupaino huomenna voi taas vaikka olla puol kiloo takas!!

keskiviikko 13.08.2008 klo 10:38

3. Minisini sanoi...

Hyvä sinä!!! :)

keskiviikko 13.08.2008 klo 11:18

4. Joulupossu sanoi...

Jeeeeeeeeeeeeeee :D Onnittelut :D

keskiviikko 13.08.2008 klo 16:59

5. Minisini sanoi...

Kiitoksia! :)

keskiviikko 13.08.2008 klo 19:28

6. Tiinatiti sanoi...

Hieno juttu! Siitä se lähtee sujumaan. Vielä kun saisit sen avokin mukaan tähän niin mukvaan projektiin :)

keskiviikko 13.08.2008 klo 20:05

7. Susuna sanoi...

Kyllä tämä on tätä alkuintoa vielä, eiköhän tämä jossain vaiheessa tasaannu ja monta jumiakin tullaan kokemaan vielä. Ehkäpä tämä alun mukava vauhti sitten motivoi siellä vaikeina hetkinä. Hauskaa päivää sulle ja tsemppistä!

torstai 14.08.2008 klo 08:28

[ Katso ruokalista! ]

2326 kcalKokonaiskulutus
-606 kcalTavoitevaje
-665 kcalToteutunut vaje
1720 kcalTavoite
1661 kcalSyöty (Toteutunut)
-59 kcalTavoitteesta
24 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 14.08.2008

Huomenia!
Eipä mitään elämää kummempaa... Jotenkin nyt tylsystyttää.. Onneksi huomenna on jo perjantai! Meillä on avokin kanssa viikonloppuna vuosipäivä ja sitä pitäisi vähän juhlistaa :) Mitäköhän kivaa sille keksisin.. Harmi kun ei ole vielä kovin pimeetä.. Ois voinu yllättää sen illalla kynttilöillä ja juu nou ;)

oon kyllä onnellinen, että niin hyvän ja ihanan miehen olen elämääni saanut!

Itse en aina vaan ole se paras hänelle, koska itsetuntoni on kyllä niin pohjalla kiloitten vuoksi! Silti hän jaksaa aina mainita kuinka kauniilta näytän.. Ehkä joskus olinkin.. nyt en sitä vaan itse näe näiden kilojen alta :(

1. Joulupossu sanoi...

Kiitos vaan :) Täällä gamma ja amfetamiini jyrää tän päivän :) Ilkee vaaka sulla... ne pitäis varmaan laittaa johonkin vaakojen käytöskouluun !!
Tottahan se, ei kilojen alta itse huomaa mitään, mutta onneksi se toinen huomaa :)


torstai 14.08.2008 klo 09:30

[ Katso ruokalista! ]

2326 kcalPeruskulutus
+114 kcalLiikunta
2440 kcalKokonaiskulutus
-608 kcalTavoitevaje
-558 kcalToteutunut vaje
1832 kcalTavoite
1882 kcalSyöty (Toteutunut)
+50 kcalTavoitteesta
36 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=mep