Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
tiistai 09.10.2012

No niin! Kurinpalautus onnistunut kun paino humpsahti heittämällä kilon ja vähän päälle alaspäin :D Nyt vain jatketaan samalla tyylillä eli hiilarit ei tähän suuhun eksy tänäänkään kuin korkeintaa 20 g. Saa nähdä missä vaiheessa alkaa päätä särkeä kun kroppa alkaa huutamaan kun ei saakaan enää hiilareita mättökaupalla ja kahvikin jäi eilen yhteen kupilliseen kuten varmaan tänäänkin. Kauppareissu pitäisi tehdä ja nyt onkin mietinnässä et mitä sieltä nyt sit itselleen proteiinin ja rasvan muodossa ostais...ja mitä sitä muille keksisi ruuaksi varsinkin kun isompi likka on muutenkin niin ronkeli ruuan suhteen, söisi pelkkää makaronia ketsupilla vaikka joka päivä jos saisi itse valita.

Viikonloppua odotellessa ja jännäillessä.... ;) tuolla tietoa lisää eilisen kohdalla jos kiinnostaa http://nellanallen.blogspot.fi/ ja paljastan myös itseni ulkomuodollisesti :D Älkää säikkykö kyllä turkin päällä on kuitenkin vaatteet ettei nyt ihan niiiin paljastavaa kuitenkaan :D

**************
Mies ihmetteli ruokapöydässä, edessään nakit ja ranskalaiset, katsoessaan mun lautasta jolla oli A-luokan nakkeja paistettuna isossa rasvamäärässä kera sipulin ja chilin sekä paistetun kananmunan ja juuston, että enkö minä laihdutakaan :D . Kyllä minä laihdutan, mutta katsotaanpa kummalla on se energinen olo ruokailun jälkeen ja kenellä ei ;) ja niin kuinka ollakaan kävi että minulla oli ja itse asiassa ei vieläkään mitenkään erityisen kova nälkä vaikka tuosta ruokailusta nyt on aikaa neljä ja puol tuntia.

1. Biggie55 sanoi...

Nätti pinkki turkki ;) ja sutjakan näköinen nallukka :)

tiistai 09.10.2012 klo 10:02

2. Alppitar sanoi...

^^Näin juuri, komppaan kympillä! Ja jätin sulle sinne loveakin. ;)

tiistai 09.10.2012 klo 10:27

3. Jiiipeee sanoi...

Juu tai sitte kohta kuuluu "riks raks ja poks", kun Possukka repee uteliaisuudesta :D !!!!

tiistai 09.10.2012 klo 16:27

4. Mirliina sanoi...

Kiitos, kiitos :) Piti ihan ottaa sormet avuksi, kun päivitin tuossa tietojani ja tulin siihen tulokseen, että olen 44v :D parin vkon päästä vuosi siihen päälle. Luinkin sinun tarinan tuossa ja mielellään seurailen muidenkin edistymistä, siitä vois vaikka saada lisämotivaatiota :)

tiistai 09.10.2012 klo 18:09

[ Katso ruokalista! ]

2048 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-68 kcalToteutunut vaje
1548 kcalTavoite
1980 kcalSyöty (Toteutunut)
+432 kcalTavoitteesta
2 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 08.10.2012

Juu kyllä vaan....paino on sitten ottanut aimo hyppäyksen ylöspäin :( kannattaa elää kuin ellun kanat ja syödä kaikenmaailman hiilarimättöä varsinkin Raffeleita ja käydä Hepsburgerissa syömässä megapurilainen ja muutama ranskis, niin ja tietenkin pitää olla mainosten orja ja ostaa uusi karkkipussi hässäkkä vai mikä lie...hyvin on olo turvonnut veden juomisesta ja sauvakävlystä huolimatta :(

Yritetään nyt sit urakalla ottaa niskavilloista nallea kiinni ja pidetään ainakin muutama päivä (jollei jopa viikko jos hyvin onnistuu) hiilarit ihan minimissä ja ihan ajattelin tavoitella max 20 g. Tänään ainakin huomasi kinkkumunakas-aamiaisen jälkeen että nälkä pysyi hyvin pitkään loitolla :) Nyt siis etsiskelemään hyviä karppireseptejä ettei menisi ihan yksitoikkoiseksi ruokavalio ja loppuisi lyhyeen tämä yritys ;)

*****************

Onpas hassua miten vähillä kalorimäärillä sitä on tänään itsensä kylläiseksi saanut ja pitkäksi aikaa eikä ole ollut tarvetta mussuttaa välipaloja (ts leipää). Hiilarit pysyivät kurissa (siis jollen nyt jotain enää syö missä olis hiilareita) ja tosiaan nälkä ei ollut. Katsotaan miten huomenna koska kyllähän sitä nyt yhden päivän mussutusviikonlopun jälkeen on kylläinen vaikkei mitään söisikään :D Kävelylläkin tuli käytyä taas kun tyttö oli sutimassa piirrustuskurssilla (tai no savesta olivat tällä kertaa muovailleet jotain hienoa). Yllätyin kyllä iloisesti kuinka suuret kalorilukemat tunnin lenkiltä sykemittari antoi (enkä edes hikihatussa ja verenmaku suussa lenkkeillyt vaikkakin ylämäki oli ihan kivasti reitillä). Siis joo mä sain vihdoin ja viimein hommattua uudet patterit niin sykemittariin kuin lähettimeenkin!!!! Nyt kun vielä muistaisi käyttä

**************
Uskaltaakohan tuohon mittarin lukemaan edes luottaa....

Kävely 58 minuuttia

1. Jiiipeee sanoi...

Mähän ostin kesällä nutrilettia pelotteeksi ja nyt joudun syömään niitä, kun oon kerran sikapossu enkä osaa syödä tavallista ruokaa :( pahoja ovat !!

maanantai 08.10.2012 klo 14:27

[ Katso ruokalista! ]

2222 kcalPeruskulutus
+456 kcalLiikunta
2678 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1158 kcalToteutunut vaje
2178 kcalTavoite
1520 kcalSyöty (Toteutunut)
-658 kcalTavoitteesta
6 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 02.09.2012

Mun ei pitäis varmaan oikeasti punnita itseni joka päivä kun tuntuu ettei paino laske ollenkaan vaan joka ikisen liikunta kerran hypsähtää ylöspäin. Eilen laski taas tuohon tasalukuun ja tänä aamuna jälleen puoli kiloa siitä ylöspäin :( Mieskin jo sanoi et seuraisit nyt hetken vaan mittanauhaa etkä puntaria, mikä olisi kyllä viisasta kun oikein asiaa ajattelee, mutta pystynkö minä siihen etten seuraisi painoani ollenkaan tai vaikka vain kerran kuussa/viikossa.

Asiasta toiseen tänään piiiiiitkästä aikaa uskalsin kokeilla hölkkäämistä ja voi sitä iloa mikä muistui mieleen ajalta ennen maratonia kun juoksu oli olevinaan niin ihanaa :D Ehkäpä sitä iloa voisi vielä kokea kunhan kilot ensin alenisi (en halua kunnossa olevia polvia rasittaa liikaa). Siitä tulikin mieleen....koska en oo tänne varsinaisesti merkannut liikuntoja niin tässä nyt olisi tämän viikon liikkumalla liikuttuja liikuntoja, vaunuja oon saattanut lykkiä pihassa näiden lisäksi pieniä hetkiä, mut niitä en oo tähän laittanut kuin tuon yhden pidemmän rupeaman.

Pitäis vaan saada aikaiseksi vaihdattaa patterit siihen sykemittariin että saisi noiden liikuntojen oikeat kulutuksetkin mitattua.

Tämän viikon liikunnat (ja paino ei ole laskenut viikossa mihinkään):

ma: 1h sauvakävely + spurtit + vatsa
ti: väkisin pidetty nälkävuodelta tuntuva lepopäivä
ke: PT:n kanssa salilla yläkroppatreeni+ vatsa + crossari 23 min
to: PT:n kanssa salilla nyrkkeily+kahvakuula+vatsa
pe: kevyttä kävelyä pihamaalla lastenvaunujen kera ja 45 min pyörälenkki
la: salilla jalat + vatsa+ kävely salille mennen tullen + pieni koiralenkki
su: kävely + hölkkä + tunnin reipas vaunulenkki

1. Tyyne06 sanoi...

Ihanasti pääset liikkumaan! Mieskö sut vapauttaa lapsista vai miten onnistuu? Meillä nuorin 2 vkoa vanhempi kuin sun kuopus, enkä ole kertaakaan päässyt mihinkään yksin, jopa sairaalareissuilla on ollut mukana!

sunnuntai 02.09.2012 klo 20:01

[ Katso ruokalista! ]

2214 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-418 kcalToteutunut vaje
1714 kcalTavoite
1796 kcalSyöty (Toteutunut)
+82 kcalTavoitteesta
29 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 23.08.2012

Oujeeeeeee!!!! :D Viikko ja -1,7kg !!!!!!!! :D :D Ja vihdoin ja viimein ysikympin alitus!!!

Aivan mahtava fiilis! Ei tosin tarvis viikossa tuollaisia lukuja jatkossa tulla eikä tietysti tulekaan, alkupöhötykset nyt saatiin pois :) Tautikin alkaa mukavasti helpottamaan eikä kuumetta eilisen päivän jälkeen oo näkynyt. Illalla kävin kunnon kosteissa löylyissä avaamassa hengitystä ja sovin kuumeen kanssa että jätän sen sinne saunaan ;) poistukoon sieltä sit ikkunan, oven tai viemärin kautta, mulle ihan sama :D Yskä hetkittäin vaivaa ja makuaisti on vielä hakusessa ei ihan ruoka maistu siltä miltä pitäis, mut josko tämä tästä. Yritän hillitä itseäni vielä suuremmilta liikunnoilta ainakin lauantaille asti ettei vaan menis pipariks tervehtyminen vaan sais itsensä nopeammin taas taistelukuntoon :D

1. Sama4 sanoi...

Onnea ja mahtavaa päivää! :D

torstai 23.08.2012 klo 10:56

2. Violetti83 sanoi...

Toi kyllä kuulostais hyvältä! Sähän voisit vaikka asettaa itselles muodonmuutoksen palkinnoksi jonkun tavoitepainon saavuttamisesta. :) Mutta hei ihan mahtavaa, et pääsit kasikerhoon!!! Onnea!

torstai 23.08.2012 klo 10:58

3. Jiiipeee sanoi...

Just niin, ensin paranet kunnolla ja vasta sitte liikkumaan :) Sähän oot jo ihan laiheliini !!! :D Onnea !!

torstai 23.08.2012 klo 13:03

4. Sama4 sanoi...

Hei, kiitos sulle, oot eka kaverini täällä! Hyvältä sunkin käyrä näyttää joten tsemppiä vaan (meille molemmille)! :)

torstai 23.08.2012 klo 16:04

5. Terhiko sanoi...

Onnea, onnea kovasti ysikympin alituksesta! :)

torstai 23.08.2012 klo 19:21

[ Katso ruokalista! ]

2211 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-680 kcalToteutunut vaje
1711 kcalTavoite
1531 kcalSyöty (Toteutunut)
-180 kcalTavoitteesta
15 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 22.04.2010

[ Katso ruokalista! ]

1959 kcalKokonaiskulutus
-600 kcalTavoitevaje
-1959 kcalToteutunut vaje
1359 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1359 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 19.04.2010

[ Katso ruokalista! ]

1959 kcalKokonaiskulutus
-600 kcalTavoitevaje
-1959 kcalToteutunut vaje
1359 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1359 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 18.04.2010

[ Katso ruokalista! ]

1959 kcalKokonaiskulutus
-600 kcalTavoitevaje
-1959 kcalToteutunut vaje
1359 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1359 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=nellanalle